Schilderijen

Kunstenaar, schilder en ontwerper Sip Hofstede

In zijn schilderijen wordt Sip geïnspireerd door impressionisten als Breitner en door de Ploeg schilders Marten Klompien en Jan Altink. Kenmerkend voor het werk van Sip is de balans tussen licht en donker, de creatie van harmonie met als finishing touch: het aanbrengen van één krachtige kleur.

Een kleine selectie van al het werk wat Sip in de afgelopen 40 jaar heeft gemaakt kunt u hier op de website bekijken. Mocht u interesse hebben om het werk van Sip van dichtbij te bekijken, neemt u dan contact op. Met dank voor uw interesse en belangstelling!

Let op! Deze werken zijn puur een overzicht van zijn gemaakte werk en deze zijn niet te koop. Vele zijn al verkocht of in privé bezit.
Opdracht voor schilderij

Heeft u een speciale plek, straat of gebied, met emotionele binding? Sip kan er samen met u naar toe, met uw aanwijzingen. Er wordt eerst een schets/aquarel voor u gemaakt. Pas na goedkeuring hiervan wordt het uitgewerkt als schilderij. U kunt ook een afspraak maken voor bezichtiging van Sip zijn werk of een kennismaking met Sip in de huisgalerie Sip Hofstede ART of een verzoek voor een opdracht indienen via het contactformulier.

• Schilderijen stads- en dorpsgezichten
• Schilderijen landschap
• Schilderijen overig

error: Bij al het werk van Sip Hofstede is copyright van toepassing. De content op deze website is daarom beschermd. Kopieren van de content op deze website is strafbaar!