Studio SIGE

Studio SIGE

Studio SIGE is de plek voor de complete vormgeving van uw woning. Van het tekenen van het exterieur tot de inrichting en vormgeving van het interieur. Vormgever en interieurontwerper Sip Hofstede zorgt dat uw wensen worden vormgegeven op een manier die bij u past en waarin u zich letterlijk thuis zult voelen. Vorm, kleur, licht, ruimtelijke werking en sfeer in relatie tot het huis spelen allemaal een rol.

• Interieuradvies
• Exterieur bouwkundig ontwerpen
• Interieur ontwerpen

Logo Studio SIGE

Een stukje historie

Vanaf 1999 breekt een drukke periode aan met veel reizen naar beurzen o.a. Milaan, zien wat de wereld voor mooie dingen aan design en cultuur heeft. Wat hierbij ook voor prachtige dingen voorbij komen, Sip houdt altijd zijn uitgangspunt in het oog. Objecten moeten niet alleen een materiële waarde hebben, maar ook een poëtische prikkel geven, alles moet in harmonie zijn, net als de tegenstelling van warm en koud, harde en zachte materialen, licht en donker. Daarbij houdt hij altijd rekening met de basisbehoefte van de mens, namelijk daglicht en uitzicht. Daarnaast maken de mensen de sfeer en zal de ruimte nooit veranderen, de plattegrond blijft gelijk.

Vanaf 2001 vestigt Sip zich als zelfstandig ontwerper onder de naam ‘Studio SIGE’. In deze periode ontstaan ontwerpen voor o.a. het interieur van het huis van Arjen Robben in Engeland, de nieuwbouw van Vesta Groningen, voor Stalad (Alpha College Groningen), voor Shu-Fu State (Chinees specialiteiten restaurant) en neemt de vraag naar hotelrenovaties en ontwerpen in het buitenland toe. Daarnaast ontwerpt Sip elke dag nog met liefde mooie interieurs, passend bij de wensen van de klant. Alles wat Sip ontwerpt en uitwerkt is handwerk.

“Eenvoud, licht, kleur en materiaal zijn voor mij sleutelwoorden bij het inrichten van een woning. Ik geniet van de kleurcombinaties. Omringende kleuren accentueren, temperen of vullen aan. Het goed kiezen van kleurcombinaties is nodig omdat kleur nooit op zichzelf staat.”

error: Bij al het werk van Sip Hofstede is copyright van toepassing. De content op deze website is daarom beschermd. Kopieren van de content op deze website is strafbaar!